Magamról

Vas József vagyok, egyéni vállalkozóként használt-cikk kereskedelemmel foglalkozom.

Segítségére lehetünk akár vásárolni, akár eladni szeretne. Bármit adok-veszek, hagyatékok felvásárlásával is a segítségére lehetek az ország bármely pontján.

Restaurátorként leginkább a régiségek iránt érdeklődőm, felújítás után új életet lehelve az egyes darabokba, örömmel adom át új tulajdonosának.

Ha valamelyik csodánk elkelt, de Ön nagyon szeretne egy olyat, vagy hasonlót és türelemmel van, értesítést küldünk, ha megérkezett.

Ízelítő!


A használt cikkek beszerzése, árusítása során fontosnak tartom a személyes kapcsolattartást, hiszen egy-egy tárgy történetének megismerése, egy-egy vevő igényeinek megfelelő tárgy megtalálása közvetlen kapcsolaton keresztül valósulhat meg a legjobban. Az online felület az egymásra találást, a felújított darabok új „gazdára” találását segítheti.

Amennyiben olyan terméket vásárol, melyet nem tud elszállítani, a fuvarozásban is segítségére lehetünk.
A honlapon található termékek köre és kategóriái folyamatosan bővülnek, kérjük, rendszeresen látogassa honlapunkat, visszavárjuk! Ha valamelyik csodánk elkelt, de Ön nagyon szeretne egy olyat, vagy hasonlót és türelemmel van, értesítést küldünk, ha megérkezett.